De Paardenkamp is een stichting zonder winstoogmerk. Zonder overheidssubsidie.
Ons werk wordt mogelijk gemaakt dankzij schenkingen van donateurs, die onze 120 paarden net zo’n warm hart toedragen als wijzelf.

Aldo zoekt nieuwe dierenvrienden!
Aldo (1991) geniet samen met de andere bewoners van een mooi pensioen op De Paardenkamp. Op Boerderij Vosseveld is hij helemaal op zijn plek. Vanwege zijn gebit krijgt hij dagelijks voeding op maat. In Olivier heeft hij een goede vriend gevonden en van een fijne borstelbeurt geniet hij altijd zichtbaar.

Het huisvesten en verzorgen van oudere paarden zoals Aldo kost veel geld. Bijdragen van donateurs en sponsoren zijn daarom onmisbaar. Helpt u ons mee door Aldo’s nieuwe dierenvriend te worden? Kijk dan op onze website.

Donateurs ontvangen 4 keer per jaar een nieuwsbrief per post en worden als eerste op de hoogte gehouden van leuke activiteiten bij De Paardenkamp.

Goed doel met ANBI Status:
Stichting De Paardenkamp is bij de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling. Door deze ANBI status zijn giften aan onze organisatie in voorkomende gevallen fiscaal aftrekbaar en hoeven over nalatenschappen of legaten geen schenkingsrecht betaald te worden. U weet dus zeker dat het volle bedrag van uw gift aan de verzorging van de paarden besteed kan worden.