Onze ruimtes

In Theehuis Het Oude Paard en op het erf van Boerderij Het Gagelgat zijn diverse ruimtes te huur, afhankelijk van uw wensen. Van een kleine vergadering met 6 personen tot een uitgebreide bruiloft met 100 genodigden. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende ruimtes.

Wilt u meer informatie of wilt u de ruimtes in het echt zien? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

 

DE POTSTAL:

Potstal opstelling

De Potstal is een schitterende locatie met een landelijke sfeer, geschikt voor grotere bijeenkomsten. Deze ruimte wordt veelal gebruikt voor familiefeesten, het vieren van een jubileum, vergaderingen of complete bruiloften. De Potstal heeft een fraaie vaste bar en keuken en is compleet uitgerust met een audio installatie en beamerscherm. De Potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot circa 100 personen op de beneden- en bovenverdieping en circa 60 à 70 lunch- of dinergasten. 

Bekijk voor een sfeerimpressie deze video.

 

DE KOPEREN KAMER

Koperen Kamer

De koperen kamer is een prachtige plek voor kleine gezelschappen. Bij de inrichting van deze ruimte is aan ieder detail gedacht. Hier kan worden vergaderd of met een wat kleiner gezelschap worden gegeten. De koperen kamer bevind zich in het pand van Theehuis Het Oude Paard en biedt ruimte aan groepen tot 12 personen. Laat je verwonderen door de sfeer van de Koperen kamer.

 

Bekijk voor een impressie van de vergadermogelijkheden deze video.


Huwelijksvoltrekking

Boerderij het Gagelgat is een officiële trouwlocatie en heeft prachtige plekken waar het huwelijk voltrokken kan worden. Bijvoorbeeld onder de oude hooibergen, op het gras voor de boerderij met zicht op de polder of onder de oude bomen naast de Potstal. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hier vindt u onze verhuurregels.